Stem op Sportrecreade Ten Boer!

Heb jij een Rabobank rekening en woon je in Groningen? Stem op ons tijdens de Rabobank clubsupport actie. Het aantal stemmen wordt omgerekend naar een bedrag waarmee wij jaarlijks zo’n 20 sportactiviteiten organiseren!

Breng je stem uit →

Uitslag klaverjassen 2023

Vrijdag 15 september was het onderdeel klaverjassen van Stichting Sportrecreade aan de beurt. Evenals andere jaren was het in Café de Witte Brug in Woltersum. Ondanks dat er een aantal mensen op vakantie waren en een aantal mensen naar de FC waren, deden er toch 36 sporters mee aan dit onderdeel. Er waren 7 teams van 4 personen die kans maakten op de mooie wisselbeker en daarnaast waren er nog 8 personen die zich individueel hadden opgegeven.

Onder bezielende leiding van Otto Storteboom werd er volop gestreden en werden er 4 boompjes van 16 partijen gespeeld. De sfeer tijdens het sporten was ontspannen. Ook de catering in Woltersum was prima in orde. (Freddy en Afra bedankt). Rond 24.00uur was iedereen uitgespeeld en slechts enkele minuten later rolden de uitslagen uit de computer. Van de 7 teams ging het team “Menny’s harem” er met de wisselbeker vandoor. (26920pnt)
Individueel bestond de top 3 uit:

  1. Cor (8694)
  2. Willeke (7528)
  3. Menny (7144)

De rode lantaarn ging naar Jan (4601) Deze vier personen ontvingen een mooie medaille. Daarnaast waren er nog ca 20 prijzen en ontving iedere deelnemer een mooie pen met gravure.

We kunnen terug kijken op een gezellige avond. Dick v/d Zee ook erg bedankt voor je medewerking.

Voor de foto’s, klik hier